Åbent hus

Så slår vi dørene op, og holder åbent hus!

Den 17. maj holder vi åbent hus arrangement hos Visti Unlimited. Alle iværksættere, startups og scale-ups inden for Tech, Robotter og Automation, der går og overvejer, om et kontorfællesskab som vores kunne være interessant at se, er velkomne.

Vi arbejder altid målrettet på at være det foretrukne kontorfællesskab samt strategiske samarbejdspartner for innovative og målrettede iværksættere og virksomhedsejere.

Vi vil med vores arrangement vise vores skønne rammer frem. Vi forsøger med omhu at skabe de mest ideelle forudsætninger for vækst og udvikling for de virksomheder, som er en del af Odenses fedeste kontorfællesskab.

Skal I være de næste til at blive en del af Visti Unlimited og det dynamiske og motiverende miljø blandt mere end 25 virksomheder, så har I chancen netop nu. Meld jer til vores åbent hus arrangement og bliv klogere på jeres muligheder.

Der vil være to omgange af guidet rundvisninger denne dag, hvor den første vil starte kl. 9.30 og den næste vil starte kl. 14.30. Rundvisningen varer ca. en times tid, hvorefter vi vil være vært for lidt at drikke samt snacks.

Vi ses d. 17. maj!

Tilmelding hos Patrick Thomsen på pt@vistiunlimited.com – angiv venligst ønsket tidspunkt for deltagelse ved tilmelding.