RVC

Om osThomas Visti

Thomas Visti kommer med stor international erfaring fra Danmarks absolut største robotsucceser Universal Robots (UR) og Mobile industriel Robots (MiR) som medejer samt henholdsvis CCO og CEO. I dag arbejder Thomas som serieinvestor, og har blandt andet investeret i tech-virksomheder, fitnesscenter, vinbar m.m. Thomas har vundet et utal af priser heriblandt EY Entrepreneur of the year Denmark og blev i 2019 kåret som CEO Entrepreneur of the year i Europa. Thomas er strategisk rådgiver for EIFO og deltager aktivt i flere lokale og nationale dommerkomitéer for iværksættere og entreprenører.

Thomas er ejer og bestyrelsesformand i Visti Unlimited.

Om os

Thomas Visti

Thomas Visti kommer med stor international erfaring fra Danmarks absolut største robotsucceser Universal Robots (UR) og Mobile industriel Robots (MiR) som medejer samt henholdsvis CCO og CEO.

I dag arbejder Thomas som serie-investor og har blandt andet investeret i Tech-virksomheder, fitnesscenter, vinbar m.m.

Thomas har vundet et utal af priser heriblandt EY Entrepreneur of the year Denmark, og blev i 2019 kåret som CEO Entrepreneur of the year i Europa.

Thomas er strategisk rådgiver for Vækstfonden, og deltager aktivt i flere lokale og nationale dommerkomitéer for iværksættere og entreprenører.

Thomas er ejer og bestyrelsesformand i Visti Unlimited.

Patrick Thomsen

Patrick er uddannet Cand.merc. Management Accounting på SDU, Odense. Patrick har selv erfaring som iværksætter, da han tidligere har stiftet og drevet egen virksomhed. Han har selv været igennem alle faser af iværksætteriet, herunder blandt andet produktudvikling, finansiering, samarbejde med investor, salg og drift. Derudover har Patrick international erfaring fra knap et års ophold og arbejde i Hong Kong som kulminerede med en stilling som projektleder ved et show for den Thailandske Konges fødselsdag.

Patrick har været med til at drifte kontorfællesskabet de seneste tre år sidenløbende med at have ydet økonomisk rådgivning til lejere i huset og eksterne virksomheder.

Patrick er Finance & Facility Director i Visti Unlimited.

Kirse Overgaard Nielsen


Kirse har en bachelorgrad i psykologi fra SDU. I sin studietid har hun bland andet beskæftiget sig med forskningsprojekter og frivilligt arbejde. 

Kirse har stor interesse i det spirende iværksættermiljø, og med et indgående kendskab til samtlige af vores lejere, kender hun til dets mange facetter. Sammen med Patrick varetager Kirse opgaver i den daglige drift af Visti Unlimited. Foruden disse opgaver af både praktisk og administrativ karakter, er hun ansvarlig for vores sociale medier samt arrangementer i huset. Kirse tilbyder desuden diverse kommunikationsopgaver for virksomheder i huset og eksterne virksomheder. 

Kirse er Community Assistant og SoMe-Manager i Visti Unlimited.

Patrick Thomsen

Patrick er uddannet Cand. Merc. Management Accounting på SDU i Odense. Patrick har selv erfaring som iværksætter, da han tidligere har stiftet og drevet egen virksomhed, og har selv været igennem alle faser af iværksætteriet, herunder blandt andet produktudvikling, finansiering, samarbejde med investor, salg og drift.

Derudover har Patrick international erfaring fra knap et års ophold og arbejde i Hong Kong som kulminerede med en stilling som projektleder ved et show for den Thailandske Konges fødselsdag.

Patrick har været med til at drifte kontorfællesskabet de seneste to år sidenløbende med, at have ydet økonomisk rådgivning til lejere i huset og eksterne virksomheder

Patrick er Finance & Facility Director i Visti Unlimited.

Kirse Overgaard Nielsen

Kirse har en bachelorgrad i psykologi fra SDU i Odense. Hun har gennem sin studietid blandt andet beskæftiget sig med både forskningsprojekter samt frivilligt arbejde.

Hun har stor interesse i at få kendskab til samt indblik i det spændende iværksættermiljø. Foruden at tage sig af opgaver af praktisk karakter ønsker hun at skabe sig relationer i et inspirerende netværk.Kirse ser frem til at byde dig velkommen på Helgavej 26.Kirse er Community Assistant og SoMe-manager i Visti Unlimited.

Vores team

Thomas Visti

Patrick Thomsen

VISTI Kirse Fuld Opløsning

Kirse Overgaard Nielsen

Værdisæt

Vi er
modige

Fordi vi tør drømme stort og sige det højt. Vi går gerne på ubetrådt land, og tør tage chancer.  Vi er ikke bange for at indrømme fejl eller at spørge andre om hjælp.

Vi er
passionerede

Fordi vi brænder for det vi laver. Vi elsker udfordringerne og nyder lige så meget vejen hen til målet, som målet i sig selv. Vi tror på det. Også når det er svært.

Vi er
målrettede

Fordi vi sætter klare mål og følger op på dem. Vi er klar til at gøre en ekstra indsats. Vi er fokuserede og ambitiøse. Vi arbejder stædigt for at nå vores mål.

Vi er
fællesskabsorienterede

Fordi vi anerkender værdien af at være en del af noget større. Fordi “sharing is caring”. Fordi vi er et sted, hvor vi er der for hinanden. Din energi er vigtig. Og fordi det skal være sjovt at leve sine drømme ud.

Mission

Vi skaber de bedste faciliteter og optimale rammer, således mennesker
med passion og drømme kan fokusere på at drive deres virksomhed. 

Det gør vi ved at tilbyde et stærkt fællesskab, som bidrager med afgørende viden, kompetencer og erfaringer.

Derudover tilbyder vi strategisk sparring med henblik på at skabe virksomheder, som indfrier deres fulde potentiale.

Mission

Mission

Vi skaber de bedste faciliteter og optimale rammer for, at mennesker med passion og drømme kan fokusere på at drive deres virksomhed. 


Det gør vi, ved at tilbyde et stærkt fællesskab, som bidrager med afgørende viden, kompetencer og erfaringer.


Derudover tilbyder vi strategisk sparring med henblik på at skabe sunde virksomheder, som indfrier deres fulde potentiale.