Få overblik over dine muligheder for kapitaltilførsel som Tech-virksomhed

Der findes mange forskellige indgange til at tilføre kapital til sin virksomhed, så den kan vækste. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er hverken nemt eller overskueligt at forstå krav eller konsekvenserne. Skal vi bruge 6-12 mdr. på at lave pitchdeck og pitche, lave forretningsplaner, forecasts og anden due diligence med mulige investorer, eller er det bedre at låne penge – kan vi det? Eller hvad med softfunding, kan vi søge puljer og få gratis penge – er det tiden værd?

 

Når man er startup/scaleup er tid en knap ressource (og viden er magt), og netop derfor er målet med dette event, at klæde dig bedre på til at finde vej i junglen for kapital. Du får overblik over de forskellige muligheder samt indblik i, hvad der passer bedst fx afhængig af stadiet og din virksomheds behov.

 

På denne eftermiddag, laver vi en høj indflyvning til emnet, hvor vi starter med at komme bredt omkring de forskellige muligheder. Dernæst går vi lidt mere i dybden omkring softfunding, hvor vi giver dig indblik i konkrete softfunding-muligheder, og tips og tricks til din søgning.

 

Tid og sted: Torsdag den 7. april kl. 14.00-16.00 ved Visti Unlimited, Helgavej 26, 5230 Odense M

 

Om oplægsholderen:

Lenna Broberg, som holder oplægget, arbejder i dag som forretningsudvikler og konsulent for Erhvervshus Fyn. Her er målet via gratis sparring at assistere fynske virksomheder med at vækste, bl.a. igennem kapitaltilførsel. Lenna har en baggrund som investeringschef i et Innovationsmiljø, hvor hun scoutede og investerede i Tech-startups og efterfølgende sad med i bestyrelsen og deres vækstrejse. Herudover har hun arbejdet med forretningsudvikling for bl.a. Microsoft samt Fazer Food (nu Compass Group).

 

Deltagelse:

Arrangementet er gratis, men der vil blive faktureret et no-show fee på 300 kr. hvis man har tilmeldt sig, og ikke dukker op.

 

Tilmelding:

Tilmelding skal ske pr. mail til Patrick Thomsen på pt@vistiunlimited.com. Der er et begrænset antal pladser, så det er ”først til mølle”. Tilmelding senest 1. april