Fra idé til marked: Få kommerciel succes med din startup

Er du klar til at tage din startup på en kommerciel vækstrejse?

 

Oplev en dynamisk eftermiddag, hvor vi dykker ned i, hvordan du kan bruge effektive salgsværktøjer og -strategier til at accelerere din virksomheds vækst.

Uanset om du er i de tidlige faser eller er klar til at skalere, er dette workshoppen, der vil ændre spillet for din startup.

 

Deltag i vores interaktive session hvor vi vil dække nøgleelementer såsom markedsanalyse, segmentering, go-to-market strategier og opbygning af kunderelationer og partnerskaber.

Få hands-on værktøjer og strategier baseret på erfaring fra den virkelige verden, som er nemt anvendelige, og som vil sætte turbo på din virksomheds vækstrejse.

 

Workshoppens højdepunkter inkluderer:

  • Forståelse af markedsanalyse og segmentering
  • Eksempler på go-to-market strategier
  • Fordele og brugen af partnerskaber
  • Praktisk vejledning og interaktive sessioner for at maksimere din læring

 

Afslutningen vil være en åben diskussion, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, netværke med ligesindede iværksættere og få personlig feedback.

 

Line Holst Graves er drivkraften bag Longest Straw, et kommercielt ”powerhouse” dedikeret til at accelerere væksten for startups, scaleups og ventures. Med en baggrund, der spænder over roller som Head of New Business Assessment og Venture Builder hos Novozymes, samt erfaring med internationale virksomheder som LEGO og L’Oréal, bringer Line en unik blanding af corporate indsigt og startup agilitet.

 

Med speciale indenfor innovation og bæredygtighed arbejder hun nu sammen med ledende startups der ønsker omsætte komplekse udfordringer til konkrete resultater.


Deltagelse
Det er gratis at deltage, men vi vil fakturere et no-show fee på 300 kr. hvis man har tilmeldt sig og ikke dukker op.
Det vil blive afholdt i vores lokaler på Helgavej 26, 5230 Odense M.


Tilmelding

Tilmelding skal ske pr. mail til Kirse Overgaard Nielsen på kn@vistiunlimited.com. Der er et begrænset antal pladser, så det er “første til mølle”.
Tilmeldingsfrist er senest 5. april 2024