Kom i gang med dit klimaregnskab

Bæredygtighed og Klimaregnskab

Hele verden har rettet fokus på de klimaudfordringer kloden står overfor og grønt er det nye sort. I Danmark stilles der krav om en rapportering om samfundsansvar for de største virksomheder, men hos EY oplever vi, at mange flere virksomheder kan tænke bæredygtigt og både vinde kampen om kunderne, men også medarbejderne ved at gøre dette.

EY har, sammen med UN Global Compact og Dansk Erhverv, lavet en guide til hvordan man selv kan påbegynde sit klimaregnskab, hvilket vi gennemgår med jer på denne workshop, hvor Zeina fra EY vil gribe taktstokken.

Zeina Maroun er uddannet kemiker fra Københavns Universitet, og arbejder som Senior Consultant i EY’s afdeling for Climate Change and Sustainability Services. Hos EY rådgiver Zeina virksomheder omkring bæredygtighed blandt andet kortlægning af drivhusgasudledninger, udarbejdelse af CO2e-regnskaber og fastsættelse af reduktionsmål. Herudover udførere hun revision på bæredygtighedsrapporter.

Deltagelse:
Det er gratis at deltage, men der kan være et begrænset antal pladser grundet Covid-19. No-show fee er 300 kr. ex. moms.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig pr. mail til Patrick på mail: pt@vistiunlimited.com senest den 22. oktober 2021