Konkurrencemæssige fordele i markedet

Hvad giver jeres virksomhed fordele i markedet?

Hvorfor har I konkurrencefordel? Kan I bibeholde eller forbedre jeres position? Skiller I jer ud og er der præferencer i markedet? Har i tydelig og velbegrundet indsigt omkring jeres kunder?

Rene Ringsted udfordrer dagligt mange erhvervskunder med disse spørgsmål, som er nøglen for en virksomhed til at holde sig på det spor man har valgt.

Indsigterne benytter han til at lægge konkrete planer med handlinger, prioriteter og fokus, som der løbende følges op på, for at sikre at virksomhederne holder snuden i de rette spor. Virksomhederne opnår konkrete værktøjer til dagligt at varetage sin forretning ud fra et fælles mål.

René er til daglig filialdirektør i Sydbank i Svendborg, og har tidligere i sin karriere været med til at udarbejde strategiværktøjer til gavn for mange virksomhedsejere.

Kom og hør René fortælle ærligt og engageret om hans erfaringer, strategiværktøjer og hvorfor han oplever, at strategien bør være konkret og nærværende kommunikeret, så den tydeligt beskriver, hvad virksomheden gør, og ikke kun er noget som virksomheden har.

Deltagelse:
Det er gratis at deltage, men der kan være begrænset pladser grundet restriktioner, så tilmelding er påkrævet. No-show fee er 300 kr. ex. moms.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig pr. mail til Patrick på mail: pt@vistiunlimited.com senest den 10. juni 2021