Piemonte & Partnerskaber

Vi gentager succesen fra sidste år, hvor vores strategiske samarbejdspartner og advokat (H), Martin Holm Land, fra advokatfirmaet Ideal Advokatfirma kommer og beriger os med sin viden og erfaringer omkring emnet; Partnerskaber.

For hvad er det man skal være opmærksom på, når man vælger at tage en partner ind i sit firma? Og hvad bør den potentielle partner måske også være opmærksom på? Det er super vigtigt, at have gjort sig nogle grundige overvejelser omkring dette, før man indgår et partnerskab.

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved, at indgå et partnerskab, og nogle af de juridiske aspekter i det, vil Martin Holm Land give en introduktion til på denne eftermiddag hos Visti Unlimited.

Med udgangspunkt i Martins indlæg håber vi at skabe basis for en god dialog omkring muligheder og potentielle udfordringer.

Vi krydrer dialogen og snakken om de juridiske aspekter med et strejf af Italien, idet Ideal Advokatfirma er vært for et glas vin fra Piemonte-regionen.

 

Kom og bliv klogere og netværk med andre virksomheden over et glas vin og en snak om et særdeles vigtigt emne for mange.

Tid og sted: onsdag den 11. maj, 2022. Kl. 15.00-17.00 i den store sal hos Visti Unlimited.

Program:1. Introduktion til Ideal Advokatfirma2. Introduktion til emnet partnerskaber.
3. En dialog om fordele og ulemper4. Fem gode take aways5. Spørgsmål6. Tid til at netværke

Deltagelse:

Arrangementet er gratis, men der vil blive faktureret et no-show fee på 300 kr. hvis man har tilmeldt sig, og ikke dukker op.

Tilmelding:

Tilmelding skal ske pr. mail til Patrick Thomsen på pt@vistiunlimited.com. Der er et begrænset antal pladser, så det er ”først til mølle”. Tilmelding senest 4. maj.