Skab værdi og fremtidssikre din virksomhed med ESG

Skal din virksomhed tiltrække og sikre investering til vækst, øge indtjeningen, bibeholde gode kunderelationer, effektivisere operationelle processer og tiltrække den mest kompetente arbejdskraft, er ESG en agenda, som du skal forholde dig til.

Allerede i dag er ESG afgørende for, om din virksomhed vækster – eller oplever tilbagegang. Alt tyder på, at i fremtiden bliver miljø, socialt ansvar og etisk ledelse endnu vigtigere.

ESG står for Environment, Social og Governance og er et begreb brugt oprindeligt og primært af finansielle markedsdeltagere. Dette for at beskrive, sammenligne og vurdere virksomheders risiko ifm. ændringer i miljø og samfund. ESG er under kraftig udvikling og i dag ser vi, at lovgivning, kunder og investorer øger deres krav og forventninger til virksomheders viden og dokumentation om ESG.

Derfor bør alle virksomheder, som er en del af en værdikæde, kende til ESG og tage stilling til hvilken rolle deres produkt har ift. positiv eller negativ indvirkning på miljø og samfund.

Kom med til dette fyraftensmøde og få en introduktion til ESG, bæredygtighedstrends og de forventninger du vil møde fra kunder, investorer og medarbejdere. Oplægget vil blive krydret med inspiration til, hvordan du kan identificere og synliggøre din virksomheds potentiale, ved aktivt at tage stilling til ESG.

Det er et emne, som er relevant får alle virksomheder – både SMV’er og større virksomheder.

Om oplægsholderen

Oplægsholder er Carina Hedemark, som står bag virksomheden ESG Management. ESG Management tilbyder rådgivning og hjælp til at udvikle, implementere, dokumentere og formidle ESG-strategier. Carina har en baggrund fra Orifarm, hvor hun har udviklet og driftet deres bæredygtighedsstrategi og aktiviteter de seneste 5 år. Herudover har hun mange års kommerciel erfaring fra arbejdet med marketing, produktudvikling og forretningsstrategi for bl.a. LEGO og Tempur-Sealy.

Tid og sted

Onsdag den 7. september kl. 15.00-16.30 hos Visti Unlimited på Helgavej 26 i Odense M.

Deltagelse:

Arrangementet er gratis, men der vil blive faktureret et no-show fee på 300 kr. hvis man har tilmeldt sig, og ikke dukker op.

Tilmelding:

Tilmelding skal ske pr. mail til Patrick Thomsen på pt@vistiunlimited.com. Der er et begrænset antal pladser, så det er ”først til mølle”. Tilmelding senest 1. september